Merken

 • ACE

  ACE

  Wil je een krachtige smaakervaring? Kies dan voor de snus van het merk ACE. De ACE snus is verkrijgbaar in diverse frisse smaken en elke smaak heeft een verschillend nicotinegehalte, variërend van 9 tot 18mg nicotine per zakje. Bestel nu je favorietje smaak, verkrijgbaar per los doosje of per rol van 10 doosjes.

 • ACTIV
 • BLCK

  BLCK

  Het merk BLCK is een merk wat net op de markt is gekomen. Met de BLCK Snus weet je zeker dat je nicotinezakjes van een goede kwaliteit krijgt, verkrijgbaar in verschillende smaakjes. Elk zakje bevat 12mg nicotine. Dit betekent dat ze niet te sterk zijn en zo door iedereen gebruikt kunnen worden.

 • Killa

  Killa

  Killa Snus

  Eén van de meest bekende merken wat betreft Snus, is toch wel het Litouwse Killa. De Killa snus is in verschillende smaken beschikbaar en staat bekend om het hoge nicotinegehalte. De nicotinezakjes van Killa zijn verkrijgbaar in diverse fruitsmaken zoals blueberry, melon en watermelon. Killa is verkrijgbaar in 18mg of 24mg nicotine per zakje. Wil je snel je nicotineshot? Kies dan voor de nicotinezakjes van Killa.

 • LYFT

  LYFT

  Met de snus van LYFT ga je voor een smaakvolle snus om zo je nicotine op een meer verantwoorde manier binnen te krijgen. De LYFT snus is een merk wat steeds verder opkomt en zo de markt langzaam aan het veroveren is. LYFT is verkrijgbaar in verschillende smaken. Ook kun je er voor kiezen om een los doosje te proberen of indien gewenst, gelijk een hele rol bestellen om zo even vooruit te kunnen.

 • Pablo